sunnuntai 27. toukokuuta 2012

SFC Lohja ja Tammisillan puutarha


Kevään toinen testireissu suuntautui länteen. Perjantaina taas töiden jälkeen nykäistiin vaunu tielle, tällä kertaa ilman kommelluksia ja ajeltiin Helsinki kehä I:stä kiertäen Lohjalle.
Siellä oli SFC-Lohjan Haikarin leirintäalue.
Luulimme, ettei tähän aikaan vuodesta siellä ole ketään, alue olikin tupaten täysi. Alueisäntä suostui kuitenkin majoittamaan meidät parkkipaikan laidalle ja hyvitykseksi saimme sitten ilmaisen sähkön.

No tietysti hetimiten kun leiri oli pystyssä, testasimme jo viime vuonna vaunuun hankitun Lidlin kiertoilmauunin grillaten siellä pippurisia lohifileitä. Kylläpä maistuikin hyvälle.
Huoltorakennus olikin aivan leirimme vieressä, joten kävimme iltasuihkussa ja sitten petiin.
Yöllä satoi jossain vaiheessa jonkun kuuron, mutta aamu valkeni taas aurinkoisena ja lämpimänä.
Kamat paikoilleen ja taas olimme liikkeellä. Vanhaa Turuntietä ajelimme kohti länttä ja saavuimmekin Tammisillan puutarhalle Piikkiöön juuri yhdeksäksi, kun portit aukesivat.
Puutarha on kuuluisa chileistään, joita ostimmekin muutaman taimen ja vähän lisää kesäkukkia.
Sitten matka taas jatkui Turun ohitustietä kohden Raisiota, josta löytyi seuraava etappimme, Raison IKEA.
Sieltä ostimme suunniteltuun keittiönkaappiremonttiin taas lisää tarvikkeita ja söimme kahvion puolella niitä kuuluisia ruotsalaisia lihapullia.
Keula taas kohti kotia ja hetken huristelimme jopa moottoritietä, tosin ei se yhdistelmä sen kovempaa kulkenut sielläkään, mäet olivat kuitenkin loivempia.
Muurlan kohdalla poikkesimme taas vanhalle tielle ja kävimme katsomassa tarjoukset Muurlan Lasitehtaan myymälässä.
Halpa reissu, mitään ei tarttunut mukaan, vaikka Muumimukejakin oli vaikka minkälaisia.
Muurlasta ajoimme Nummi-Pusulaan, jossa on ohittamaton ostospaikka, Kasvihuoneilmiö.
Pihalla ihailimme komeita ranskalaistyylisiä huvimajoja ja sisällä kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä.Seuraava pysähdyspaikka löytyi Saukkolasta, jossa on erikoinen halpahalli/varastomyymälä, Saupart ja sieltä sentään jotain halpaa ostettiinkin.
Sitten olikin jo rahat loppu ja suuntasimme suorinta tietä kotiin, jonne saavuimme illalla viiden jälkeen. Dieseli maksoi halvimmillaan 1,449 ja siihen hintaan sitä sai Helsingin ympäristöstä, kun se täällä kotiasemilla maksoi 1,529

Ei kommentteja: